Met deze verjaardagshapjes wordt het een smakelijk feestje
Met deze verjaardagshapjes wordt het een smakelijk feestje
Alle blogitems
5 mei 2022

Met deze verjaardagshapjes wordt het een smakelijk feestje

Het is iedere verjaardag weer een grote kunst om de lekkerste hapjes te maken en te serveren. Leestijd: 3 minuten

Het is iedere verjaardag weer een grote kunst om de lekkerste hapjes te maken en te serveren. De een vindt het ontzettend leuk om zo met de voorbereiding van de verjaardag bezig te zijn, terwijl de ander het liever aan zich voorbij laat gaan. Wil jij de aller lekkerste verjaardagshapjes serveren maar je er liever zelf niet druk om maken? Je bent niet de enige! Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die verjaardagshapjes gewoon bestellen. Hapjes bestellen kan je dan ook veel tijd besparen. De lekkerste verjaardagshapjes bestellen doe je uiteraard bij Hapjes Cateraar. We vertellen je dan ook graag meer over de lekkerste soorten hapjes die wij bereiden.

Verschillende soorten hapjes

Bij ons bestel je verschillende soorten hapjes in een handomdraai. Ben jij gek op warme of juist koude hapjes? Een ding is zeker: wanneer jij jouw verjaardagshapjes bij ons besteld ben je ervan verzekerd dat je een heerlijke hapjesbox geleverd krijgt die tegelijkertijd heerlijk gevarieerd is. Ga je liever voor een halal box of komen er vegetarische gasten? Ook dan staan wij voor jou klaar. Je bent bij ons altijd verzekerd van de meest verse hapjes die voldoen aan hoge kwaliteit.

Koude verjaardagshapjes bestellen

Wil je graag koude verjaardagshapjes bestellen waar je geen omkijken meer naar hebt? Dan kan je bij ons terecht voor een heerlijke hapjesbox met koude hapjes en tapas. In deze overheerlijke box vind je onder andere:

  • Olijven
  • Chorizo
  • Grillworst
  • Kipsaté
  • Kipgehaktballetjes
  • Gevulde wraps
  • Spekkoek
  • En nog meer heerlijke verrassingen….

Warme hapjes bestellen voor een feestje

Wil jij jouw gasten verrassen met wat lekkere warme hapjes? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je in een mum van tijd warme hapjes op tafel wilt hebben staan om jouw gasten te verrassen kies je voor onze warme hapjes box. Een heerlijke hapjesschaal voor in de oven die zo klaar is. De lekkerste wraps, gehaktballetjes en verschillende soorten kipsaté laten jou het water in de mond lopen. Uiteraard alleen gemaakt van de beste kwaliteit met de grootste zorg!

Halalhapjes box

Eet jij zelf, of je gasten halal? Ook daar houden wij rekening mee. In de halalhapjes box vind je hapjes die geheel halalverzorgd zijn. De samenstelling van deze box kan variëren maar wij serveren er onder andere spiesjes en gehaktballetjes in. De hapjes uit de halal box worden bereid met vlees van een halalslager en diverse verse groenten. Om je vingers bij af te smullen!

Vegetarische hapjes

Natuurlijk denken wij ook aan de vegetariërs onder ons! De meest luxe vegetarische hapjes die met de grootste zorg gemaakt worden en tevens van uitmuntende kwaliteit zijn vind je in de vegetarische hapjes box. Je kunt er onder andere mini Vega burgers, Vega sticks en groente pasteitjes in vinden.

Verjaardagshapjes online bestellen

De lekkerste verjaardagshapjes bestel je natuurlijk bij Hapjes Cateraar. Aan iedereen wordt gedacht en wanneer je speciale wensen hebt denken we graag met je mee. Wil jij de verjaardag nog net iets specialer maken? Wat dacht je van een afsluiter met heerlijke desserthapjes?

Op het laatste moment toch hapjes bestellen? Dan heb je geluk! Wanneer je bij ons online je verjaardagshapjes besteld voor 12.00 uur, worden de hapjes de volgende dag bezorgd en wel door heel Nederland!

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook! We helpen je graag verder om jouw verjaardagshapjes grandioos te maken!