Hapjes op het werk bestellen | Hapjescateraar.nl
Op het werk

Op het werk

Hapjes bestellen voor een borrel op het werk kan een leuke manier zijn om collega's samen te brengen en te genieten van heerlijk eten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en smakelijke optie, dan is hapjescateraar.nl een goede keuze.

Wij bieden een breed scala aan hapjes, van klassieke borrelhapjes tot meer uitgebreide gerechten zoals luxe hapjes en tapas. Onze hapjes zijn gemaakt van verse ingrediënten en worden op een mooie manier gepresenteerd, wat het visuele aspect van de borrel ook ten goede komt.

Verschillende hapjes bij de borrel op het werk

Hapjes voor je bedrijf

Er zijn veel hapjesschalen beschikbaar, afhankelijk van je smaak en dieetwensen. Zo zijn er vegetarische hapjes, maar ook opties voor mensen die geen varkensvlees eten. Er zijn ook verschillende pakketten beschikbaar, zoals halal hapjes en vegetarische hapjes, afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht. Hierdoor is het gemakkelijk om precies genoeg hapjes te bestellen, zonder dat er veel voedsel wordt verspild.

Een van de voordelen van het bestellen van onze hapjes is het gemak. Je kunt de hapjes online bestellen en laten bezorgen op de gewenste datum en locatie. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je je kunt concentreren op andere aspecten van de borrel.

Betaalbare hapjes

Ten slotte is hapjes bestellen bij hapjescateraar.nl een betaalbare optie. De prijzen zijn redelijk en er zijn opties beschikbaar voor verschillende budgetten. Dit betekent dat je een lekkere borrel kunt organiseren zonder te veel geld uit te geven.

Al met al een uitstekende keuze als je op zoek bent naar lekkere, verse en gemakkelijke hapjes voor een borrel op het werk. De brede selectie van hapjesschalen en betaalbare prijzen maken het een populaire keuze onder bedrijven die een borrel willen organiseren.

Borrel op het werk organiseren, hoe doe ik dat?

Het organiseren van een borrel op het werk kan een leuke manier zijn om teamgeest te versterken en te ontspannen na een drukke werkdag. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een succesvolle borrel op het werk te organiseren:

 1. Stel een datum en tijd vast - Kies een datum en tijd die geschikt is voor de meerderheid van de collega's. Zorg ervoor dat het niet tijdens drukke werkuren is en dat er voldoende tijd is voor de borrel.
 2. Kies een locatie - Afhankelijk van de grootte van de groep, kun je ervoor kiezen om de borrel op kantoor te organiseren of op een externe locatie. Als je op kantoor blijft, zorg er dan voor dat je een ruimte hebt die groot genoeg is en een ontspannen sfeer heeft.
 3. Bepaal het budget - Stel een budget vast voor de borrel en bepaal hoeveel geld je aan eten en drinken wilt uitgeven. Houd ook rekening met extra kosten zoals huur van de locatie.
 4. Bestel hapjes en drankjes - Bestel hapjes en drankjes die passen bij het budget en de smaak van de groep. Overweeg om alcoholvrije dranken aan te bieden voor mensen die geen alcohol drinken.
 5. Zorg voor entertainment - Overweeg om entertainment toe te voegen aan de borrel, zoals muziek of een spelletjesavond. Dit kan de sfeer van de borrel verbeteren en mensen aanmoedigen om met elkaar te praten en te ontspannen.
 6. Maak het bekend - Informeer de collega's over de borrel en zorg ervoor dat ze op de hoogte zijn van de datum, tijd en locatie. Moedig iedereen aan om te komen en deel het evenement via het intranet of interne communicatiekanalen.

Geniet! - Zorg ervoor dat je zelf ook kunt genieten van de borrel op het werk en neem de tijd om met collega's te praten en te ontspannen. Een succesvolle borrel op het werk kan een positieve invloed hebben op de teamdynamiek en kan bijdragen aan een betere werkomgeving.

Andere wensen voor de hapjes op het werk?

Heb je andere wensen qua assortiment en/of prijs? Vul het offerteformulier in en geef jullie wensen aan. Wij maken een vrijblijvend voorstel voor jullie.

Ons team denkt graag met jullie mee voor de geslaagde hapjes op het werk.

Vragen? 085-743 03 62

Deze klanten gingen u voor

Swiper icon
 • Ik kan niets anders zeggen dan dat wij een top-ervaring hebben. Vanaf de start-email bezorging en de communicatie over het retourneren van de spullen. Niets anders dan complimenten ontvangen over de koude hapjes halal en de dessertschalen. Mede door dit was mijn feestje een succes. Hartelijk dank

  - Monique
 • 25 september 2023

  Heerlijke verse hapjes keurig verpakt en ruim op tijd afgeleverd. Een heel enkel hapje was iets te nattig op de sandwich bodem maar is niet te voorkomen door de ruime visvulling die er op zat. Had expres al iets mindere hoeveelheid besteld maar was alsnog prima voldoende.

  - Colette de Jonge
 • 25 september 2023

  Het buffet zag er fantastisch uit en werd keurig op tijd geleverd. Onze gasten waren verrast over de opstelling en kwaliteit van het eten.

  - Ton Groothand
 • 25 september 2023

  De catering was goed verzorgd en het Indisch buffet was heerlijk

  - Corrie Ketelaar
 • 25 september 2023

  Fijne communicatie goede service fijne ervaring en een goede aanwinst voor ons feest.

  - D.
 • 25 september 2023

  Zeer tevreden. De hapjes waren heerlijk en er was meer dan genoeg.

  - Helma
 • 25 september 2023

  Internationaal buffet Prima communicatie. Tafel mooi gedekt. Het eten was goed. Het vlees eb de garnalen heerlijk.

  - Liz
 • 25 september 2023

  Had een High Tea voor 20 personen. Prima verzorgd was heerlijk. Niets dan complimenten

  - Mw. V. van Tiggelen
 • 24 september 2023

  Wij gingen voor de Budgetschotel voor 30 personen. Was ontzettend smaakvol en meer dan genoeg. Heel uitgebreid met mooi gegarneerde koude hapjes en warme schotels. Opwarmen met de pan duurde wel langer dan het half uurtje op stand 1 zoals was aanbevolen.

  - Jascha
 • 24 september 2023

  Communicatie en service waren bijzonder goed. Jammer dat er op zondag geen contact mogelijk is. De vega schotel was ietwat bescheiden van hoeveelheid. Verder prima.

  - Eric Elijzen
 • 21 september 2023

  super

  - Jeanette
 • 20 september 2023

  Het was weer heerlijk onze gasten waren te spreken over het eten dat jullie geleverd hebben. Toppie

  - Verberne
 • 19 september 2023

  Goede ervaring. Alleen jammer van de ochtend levering. Ik had duidelijk een voorkeur voor s middags maar omdat het dan onzeker was hoe laat ze zouden komen was ik noodgedwongen het extra ochtendtarief van 15 euro extra te betalen. Jammer

  - Fieke Vos
 • 18 september 2023

  Levering prima geregeld eten was prima zelfs veel te veel. Goede kwaliteit vlees en levering en ophalen in overleg.

  - Hahnraths
 • 18 september 2023

  Wij hebben met de communicatie met en klantvriendelijkheid van hapjes-aan-huis goede ervaring opgedaan. De catering zelf via Huiz van Smaak viel wel erg tegen. De soep was okay maar het eten 3 soorten pasta was smakeloos. Al onze gasten waren het daar over eens.

  - Gera Welker
 • 18 september 2023

  Het buffet was tot in de puntjes geregeld. Vooraf heel goed contact. Op tijd bezorgd. Maar bovenal het hollandse buffet was meer dan verrukkelijk. Alle gasten hebben genoten van het buffet Paco dankjewel we komen zeker bij je terug

  - Joke
 • 18 september 2023

  Communicatie was top. Het was geen probleem om nog extra mensen toe te voegen rekening te houden met dieetwensen. Verder was de complete BBQ verzorgd dus dat was ook top. Vlees was prima.

  - Ewout Zuiderduin
 • 18 september 2023

  Alles prima geregeld. Duidelijke communicatie en snelle reactie. Vriendelijke bezorger die keurig op tijd was. Tip de worstrol zouden we vervangen voor iets anders.

  - Rutger
 • 18 september 2023

  Ik heb al meerdere keren met heel veel succes een BBQ georganiseerd via Hapjes aan Huis. kwaliteit en service zijn top

  - Plomp
 • 18 september 2023

  Snelle en goede communicatie. Eten en toebehorende spullen waren super in orde

  - Studentenbureau
20 / 4243 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Hapjes aan Huis

Bestellen voor de feestdagen?

20 t/m 31 december alleen ons kerstassortiment

Bekijken