Kerst hapjes & kerst high tea | Hapjescateraar
Kerst

Kerst

Kersthapjes en kerst high tea bestellen

Van 21 t/m 31 december bezorgen wij alleen ons kerstassortiment!

Eenvoudig en snel heerlijkste kersthapjes en kerst high tea bestellen, bezorgd door heel Nederland. De kerstdagen breng je natuurlijk door met familie, vrienden en collega’s. Tijdens deze gezellige maar soms ook drukke dage heb je soms wél zin in lekker eten maar geen ruimte voor een uitgebreid diner. Bestel dan de lekkerste kersthapjes of ga een heerlijke high tea uit ons kerst catering assortiment. Wat hebben we voor je in de aanbieding naast topservice? Bekijk hier ons assortiment en plaats je bestelling!

Bezorging met kerst

Op 24 - 25 - 26 december bezorgd de transporteur tussen 08:00 - 16:00uur. Uiterlijk 3 dagen vooraf ontvang je een email in welk tijdsvak (kaders van 2 uur) de chauffeur de hapjes komt bezorgen. Alle andere dagen wordt er bezorgd tussen 08:00 - 18:00uur.

Wil je gegarandeerd het eten op tijd in huis hebben voor 16:00uur, dan adviseren wij om het eten 1 dag eerder te laten bezorgen. Houdt hier rekening mee bij het invullen van de bezorgdatum in de winkelwagen.

Kerst hapjes & kerst high tea 2022

Luxe kersthapjesschaal

Wil je extra uitpakken? Wij snappen als geen ander dat je voor je gasten de kerstdagen onvergetelijk wilt maken. Daarom bieden we tijdens de kerstdagen luxe kerst hapjesschalen aan die net een beetje extra geven. 

Samen genieten van een prachtige kerst high tea

Ga ontspannen de kerstdagen tegemoet, met een high tea kies je voor gemak én gezelligheid. Nog speciale dieetwensen of allergieën? Dat is helemaal geen probleem, we bieden verschillende opties aan, of je nou liever vegetarisch, halal of glutenvrij eet. Geef het aan ons door en wij regelen de rest. Bestel hier jouw kerstbuffet.  

In de kerst high tea box serveren wij o.a.

  • Belegde sandwiches
  • Verschillende soorten wraps (3 soorten beleg)
  • Witte chocolade mousse
  • Donuts
  • Muffins
  • Carrotcake
  • Macarons
  • Bon bons
  • inclusief thee

Gelegenheden waarvoor je ons kunt inhuren: 

- Kerstlunch
- Kerst high tea
- Vergadering
- Kerstborrel
- Familiefeest 

Kerst high tea voor je medewerkers bestellen

Wat is er nu gezelliger op je werk dan om met je medewerkers/collega's lekker te genieten van heerlijk eten. Onze kerst high tea en kersthapjes kunnen wij in de maand december bezorgen door heel Nederland. Vraag hier een offerte aan.

Contact

Deze kerstdagen ontspannen genieten van een heerlijke kerst high tea of kersthapjes met vrienden, collega’s en familie, dat kan! Het is namelijk mogelijk om je bestelling van tevoren te plaatsen. 

Wil je nog meer uit je kerst high tea of kersthapjes halen, dan denken wij bij kerstdinerbestellen.nl graag met je mee! 

Hapjes aan Huis

Kerst 2022

21 t/m 31 December alleen kerstassortiment!

Kerst bekijken